Help mee

In principe kan iedere organisatie in de regio Amersfoort die zich wil inzetten voor de maatschappij of voor een goed doel, zich aanmelden als partner bij onze stichting. Van commerciële tot non-profit organisaties en van gemeentelijke instellingen tot aan horecagelegenheden. Hoe groter ons netwerk, hoe beter wij kunnen helpen. Daarom streven wij naar een zo breed mogelijk scala aan verschillende branches om op ieder gebied de juiste expertise, kennis en middelen aan te kunnen bieden.

Je steunt Samen1Amersfoort door je aan te sluiten bij ons netwerk. Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden! Voordat we je aanmelden als partner, bespreken we eerst uitgebreid al jouw wensen. Zo weten we zeker dat we je straks alleen in contact brengen met goede doelen, initiatieven en organisaties in Amersfoort, die helemaal bij jou passen.

Wil je graag een event of ander initiatief organiseren in Amersfoort voor een goed doel of bepaalde doelgroep, maar heb je zelf niet de juiste kennis en middelen in huis? Of heb je simpelweg niet genoeg tijd om jouw maatschappelijke doelen te realiseren? Wij vinden de hulp die je nodig hebt! Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar de juiste match voor jouw idee en brengen jullie vervolgens met elkaar in contact. Uiteraard blijven wij nauw betrokken en bieden we – indien nodig – ook steun bij het organiseren zelf.

Dus heb je bijvoorbeeld te weinig budget om een event te organiseren? Dan gaan wij binnen ons netwerk op zoek naar een partij die hier wel over beschikt of dit voor jou kan inzamelen. Ook let Samen1Amersfoort er uiteraard op dat deze partij past bij het goede doel of jouw doelgroep.

Wil je als organisatie graag je steentje bijdragen aan een goed doel of maatschappelijk initiatief in Amersfoort, maar ben je er nog niet helemaal uit hoe? Of twijfel je over welke doelgroep past bij het imago van jouw bedrijf? Wij helpen je! Door stichting Samen1Amersfoort te steunen, hoef je zelf niet meer na te denken over deze vraagstukken. Wij gaan voor jou op zoek naar de juiste match – uiteraard altijd in overleg.

De hulp die jij als organisatie kan bieden, is helemaal afhankelijk van de tijd, middelen en expertise die je tot je beschikking hebt. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een inzamelingsactie, het doneren van geld, het beschikbaar stellen van een locatie of het leveren van middelen. Maar ook het uitvoeren van de gehele organisatie is een optie.

Aanmelden als organisatie of goed doel

Wil jij graag steun bieden aan stichting Samen1Amersfoort? Meld je dan aan als partner via onderstaand formulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

  Nieuwsgierig naar welke goede doelen wij al hebben geholpen bij het organiseren van een evenement of realiseren van een ander initiatief?

  Help ons helpen!

  Bekijk hoe jij een steentje kan bijdragen.

  Contact

  Nog vragen? Neem contact met ons op.

  Samen1Amersfoort © 2022